Från teckning till Tavla

Med doodlespot-appen sparar du och håller ordning på dina barns teckningar - helt gratis. Det blir sedan enkelt (och kul!) att skapa unika & snygga tavlor till vardagsrummet, barnrummet eller som den perfekta presenten 🎁 till någon du tycker om ❤️

💥NYHET💥 Presentkort på doodlespot 👉 Beställ här!

 
fallback.jpg
fota.jpg

1. Fota

Fota av ditt barns senaste mästerverk. Appen hjälper dig att få till den bästa möjliga kvaliteten. Teckningen sparas i appen och för säkerhets skull också i vårt “moln”.

Designa_webb.jpg

2. Designa

Låt doodlespot skapa magi med ett enkelt tryck eller finputsa din doodle själv. Välj sedan bland våra unika designmallar och lägga in text i snygg typografi. Innan du beställer får du välja ram och storlek på din tavla.

hänga.jpg

3. Inred

När tavlan landat innanför ytterdörren är det dags att börja kivas med övriga familjen om var ert nya mästerverk ska hänga! Eller slita fram presentpapperet och säkra den ultimata presenten till någon du tycker om. Lycka till!

EXEMPEL på VÅRA ANVÄNDARES TAVLOR

 

ANDRA OM DOODLESPOT

Doodlespot-citat-johanna-ljungqvist.jpg

”Jag blir lika glad var gång jag vaknar upp och ser den!”

Yayanaomi - Johanna Ljungqvist, Årets blogg 2018

doodlespot-citat-camilla-läckberg3.png

“Pollys teckning som tavla blev en av de mest uppskattade julklapparna."

Camilla Läckberg, författare & entreprenör

graaf - doodlespot - citat.png

”Årets mest geniala idé!”

Magdalena Graaf, författare & entreprenör

doodlespot-citat-tilde-fröling.jpg

”Teckningarna blir unika tavlor som vi kan hänga lite snyggt på väggen eller ge bort i julklapp. YES, säger jag bara!”

Tilde Fröling - programledare & bloggare

lustig-doodlespot-citat2.png

”Hur smart!?!? Istället för att de hamnar i en flyttkartong på vinden så har man de nu i telefonen.”

Ola Lustig, Programledare

doodlespot-citat-sofia-wistam.jpg

”Enkelt (och kul!) att skapa unika & snygga tavlor till hemmet.”

Sofia Wistam, programledare & podcast-stjärna

mama-citat.doodlespot.png

”Skicka iväg favoriterna till tryck och få tillbaka dem som riktiga konstverk med ram och allt! Bra julklapp till mor- och farföräldrarna ju!”

Tidningen Mama 
 

♥ DOODLESPOT + WAR CHILD ♥

Doodlespot samarbetar med War Child som precis som vi tror på vikten av att inspirera och bekräfta barns kreativitet för att göra världen lite bättre. För varje beställning går 10 kr oavkortat till War Childs viktiga arbete.

War Child ger, sedan starten för 20 år sedan, krigsdrabbade barn en chans till en bättre framtid. Tack vare deras psykosociala stöd får barnen vara barn igen. De får chans att återupptäcka sin egen kraft och lära sig skriva, läsa och räkna. De får också dansa, leka och rita. War Child hjälper barnen att bearbeta sina krigserfarenheter, återuppbygga relationen till familj och vänner samt att få tillbaka sin självkänsla. Det förändrar framtiden, för både barnen och världen. 

War Child stöttar barn som växer upp i krig. De finns på plats i 14 länder och förra året nådde deras insatser över 380 000 barn. Men behoven är enorma och de behöver få möjlighet att kunna göra ännu mer.

"Vi är jätteglada över samarbetet med doodlespot. På War Child tror vi på varje barns inneboende kraft och kreativitet. Därför känns det extra bra med ett företag som sätter barnens kreativa skapande i första rummet."

Emilia Molin, Generalsekreterare War Child

 
 
 
warchild_barn.jpg
 
 

HYLLA BARNENS KREATIVITET

 

Delar du också hem med en konstnär i knä- eller midjehöjd?

Vi skapade doodlespot för att förvandla någonting så otroligt fint och ömtåligt som lite färg eller krumelurer på ett papper till tidlös design som tar den plats den förtjänar. Barnens teckningar ska inte längre behöva damma i lådor på vinden eller knölas upp på kylskåpet. Istället för att bara kunna köpa massproducerade posters ska det också vara möjligt att skapa unika närproducerade tavlor.

Vi vill inspirera och bekräfta barns kreativa utveckling och dessutom vill vi lösa ett praktiskt problem: Att göra det enkelt att hålla reda på barnens alla teckningar.

PS: Är det något du tycker vi ska förbättra? Saknar du något? Maila oss gärna!

PS2: Vill du också samarbeta med oss? Hör gärna av dig till Stefan.

//Stefan & Fredrik 

 
 
 
Stefan.jpg

Stefan Persson

Mail

Fredrik_teckning.jpg

Fredrik Nyström

Mail